Googlen Elämä

Hei,

Tämä on ilmoitus alhaisesta Google Elämä -ennakkomaksusaldosta. Varoja on jäljellä alle yhdeksi viikoksi, joten suorita toinen maksu. Huomaa, että järjestelmä lopettaa elämäsi automaattisesti, jos tilin saldo laskee nollaan. Elämä jatkuu, kun maksu on suoritettu.

Suuryhtiö Google on tunnettu peräti poikkeuksellisesta innovatiivisuudestansa. Tämä ominaisuus läpäisee koko organisaation ja ilmenee se pääosin kahdella sektorilla. Ensinnäkin on Google mestarillinen innovoimaan uusia tapoja tehdä asioita, sekä toiseksi kehittämään tapoja niistä kerätä tulovirtaa itsellensä.

Aamun Kauppalehti lennättää Googlen seuraavaksi käyskentelevän itsensä Elämän ja Kuoleman kanssa kauppasille. Yritys ryhtyy pitempikestoisena projektina hamuamaan jälleen kuutamoa taivaalta ja aikoo etsiä eväitä pidentää ihmisen elämää.

Mikäli projekti etenee googlemaiseen tapaan, ensin seuraavat perustavat innovaatiot, joiden avulla elämää oikeasti saadaan jatketuksi, taikka ainakin potentiaaliset asiakkaat vakuuttuneiksi.

Tämän jälkeen innovaatio yrityksen tarjoamien mainosratkaisujen mukaisesti muutetaan rahaksi ja pääsemme maksamaan Googlen varastosta löytyvästä lisäelämästä. Periaate tässäkin lienee, että maksuja tulee suorittaa tasaiseen tahtiin ja saat sitä mistä maksat, eli rikkahat pääsevät paremmille paikoille.

Koska kyseessä on eräällä tavalla joltisenkinmoista yleistä ja eksistentiaalista merkitystä omaava asia, saattaa Google arvellakseni tarjota meille mahdollisuutta jo ennakkoon varata itsellemme lisää elämää hieman pidemmällä toimitusajalla.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Advertisements