Jolla – Tahkalampi Security Hotfix

Uitukaksi nimettyä päivitystä odoteltaessa on Jolla Oy tänään saattanut ladattavaksemme ja asenneltavaksemme sekuriteettipäivityksen versionumerolla 1.0.8.21. Päivitys asentui jälleen sukkelasti ja ilman ongelmia.

Päivityksen tiedot löytyvät internetistä JollaTogether -sivustolta. Kyseiset sepostukset ovat niin teknilliset, etten niitä tässä edes yritä suomentaa. Tämä päivitys ymmärrykseni mukaan ei tuo Jollaan uusia toiminnallisuuksia, eikä näkyviä ominaisuuksia.

Tahkalampi Security Hotfix

Tahkalampi Security Hotfix

On vastuullista toimintaa laittaa tietoturvaan liittyvät päivitykset maailmalle mahdollisimman nopeasti. Kun Uitukka Jolla Oy:n mukaan viivästyy, pidän täysin oikeana ratkaisuna julkistaa kiireelliset turvapäivitykset hyvissä ajoin ja erikseen, minkä johdosta lämpöisimmät kiitokseni koko yhteisölle.

Olen toki itsekin malttamattomana vuottanut Uitukkaa ja etenkin siihen luvattuja käyttöliittymäuudistuksia. Mutta, mitä enemmän Jollalla on käyttäjiä aktiivin nörttiyhteisön ulkopuolella, sitä testatumpia ja varmatoimisempia tulevien päivitysten on oltava. Tämä vaatimus on jokaisen uuden päivityksen kohdalla yhä vahvempi. Siksi on perusteltua saattaa Uitukka ladattavaksi vasta kun se on riittävän valmis.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset