Jolla – kysymyksiä tabletista

Tulkoon tämän lyhyen kirjoituksen muodossa kerrotuksi, että Jolla Oy jatkaa erinomaista yhdessä tekemisen kulttuuriansa.

Olen tänään saanut vastaanottaa Jolla Tabletin ennakkoon tilanneille suunnatun kyselyn, jossa ystävällisesti tiedusteltiin muiden muassa mitäkö sovelluksia ja palveluja eniten käytän, ja toivoisinko tabletin rinnalle jonkinlaisia lisälaitteita.

Korostan voimakkaasti, että tällaiset huolella suunnitellut kyselyt riittävällä jakelulla ovat välttämättömiä, jotta käyttäjien näkemykset tulevat kunnolla kartoitetuiksi. Yhdessä tekemisen sivusto JollaTogether palvelee erinomaisesti kaikkein aktiivisimpia, mutta äkkinäisen on sieltä jo korkeisiin lukuihin kasvaneiden asiain joukosta hieman hankalahkoa löytää juuri ne oikeat. Siksi on erinomaista, että Jolla Oy on eräitä seikkoja koonnut kyselyyn, johon vastaaminen on oikeasti helppoa.

Tilannetietoa Jolla Tabletista löytyy Jollan viralliselta blogilta, jossa on tuoreeltaan julkaistu näkymiä kuluvaan vuoteen 2015. Kirjoituksessa What’s going on – Iteration 1 of 2015 käsitellään lyhyesti myös Jolla Tablettia.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset