Jolla – Yliaavanlampi 1.1.2.16

Iltasella tarkistin, josko virallinen Yliaavanlampi olisi saatavilla Jollaan. Ei ollut. Vain hetkeä myöhemmin huomasin JollaSuomen sähköttävän, että Jolla julkaisi 1.1.2.16 Sailfish-päivityksen ennakkojakeluun ilmoittautuneille. Kyseessä on Yliaavanlammen toinen päivitys meille, jotka olemme ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi asentamaan päivitykset ennen niiden päätymistä laajempaan jakeluun.

Yliaavanlampi 1.1.2.16

Yliaavanlampi 1.1.2.16

JollaTogether tietää kertoa tässä olevan mukana kaksi korjausta verrattuna aiempaan versioon 1.1.2.15. Nämä kuvaillaan versiohistoriassa seuraavasti:

Omalla kohdallani tilanne on kuten aina ennenkin, eli en ole törmännyt näihinkään virhetilanteisiin. Kaikki on toiminut peräti erinomaisesti.

Mitä tämä pikkuinen päivitys tarkoittaa?

Hyvin yksinkertaisesti kerrottuna kyse on siitä, että Jolla Oy:n uusi päivityskuvio toimii. Jakamalla päivitys ensin pienemmälle joukolle, saatiin kiinni kaksi virhetilannetta, jotka muussa tapauksessa olisivat levinneet paljon laajemmalle. Ja vieläpä sellaisillekin käyttäjille, jotka meitä vapaaehtoisia herkemmin olisivat pahoittaneet mielensä näistä erheistä.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset