Jolla – Yliaavanlampi on jo puhelimessani

Olen eilen saanut vastaanottaa Jolla Oy:ltä sähköpostia, jonka mukaan Sailfish -päivitys Yliaavanlampi on nyt puhelimessani.

Tämä tieto on oikea, olinhan asentanut Jollaani Yliaavanlammen versiot 1.1.2.15 ja 1.1.2.16. Kokeilin kaiken varalta, josko jotakin uutta olisi tulossa. Ei ole, tuorein on tullut meille vapaaehtoisesti ennakkoon asentajille jo yli viikko sitten.

Taustaksi lienee syytä kerrata, että Jolla Oy tämän Yliaavanlammen kohdalla aloitti käytännön jakaa päivitys ensin pienemmälle joukolle, jotta mahdolliset epäsuotuisat vaikutukset ilmaantuisivat ennen päivityksen jakoa kaikille. Itse ilmoittauduin tähän ensimmäisten ryhmään ja asensin 19.02. version 1.1.2.15 ja 25.02. version 1.1.2.16, joka ymmärtääkseni on nyt maaliskuun alussa kaikille julkistettu versio.

Yliaavanlampi on jo puhelimessani

Yliaavanlampi on jo puhelimessani

Saamani sähköpostin linkki kuitenkin johtaa tiedotteeseen SailfishOS-päivitys 1.1.2 Yliaavanlampi, joka on päivätty 20.02.2015, eli aiheena ei ole nykyinen versio. Myöskään JollaTogetherin artikkelista [Release notes] Upgrade 1.1.2 / Yliaavanlampi ei mitenkään pompahda silmille tieto, että versio 1.1.2.16, tai joku muu versio 1.1.2 olisi nyt saatavilla kaikille.

Tätä kirjoittaessani oikeastaan ainoa osoite, josta – ja sielläkin lähinnä kommenttien perusteella – näkee viimeisimmän version tulleen kaikkien ladattavaksi, on JollaSuomen kirjoitus Sailfish OS -päivitys Yliaavanlampi nyt puhelimessasi!

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset