Jolla – uutisia tabletista

Olen tänään saanut vastaanottaa Jolla Tabletin ennakkoon tilanneille suunnatun sähköpostin, jossa kerrotaan tabletin nykyisestä tilanteesta viimeisimpine saavutuksineen ja tuoreimpine haasteineen.

Viestin sisältö on luettavissa myös Jolla Oy:n viralliselta blogilta otsikolla July is here, time for a Jolla Tablet update. Sisältö lyhyesti on, että tabletin viimeistelyn tiimoilta on käynnissä kova tohina, mutta pulmiakin on ilmaantunut, eikä toimitus heinäkuussa ole vielä täysin varmaa.

Jolla Tablet

Jolla Tablet

No menevätkö ne hermot?

Jollan yhteisö alkoi jo esittää hermostumisen merkkejä yhdessä tekemisen sivustolla, jossa tämä oireilu sai näkyvimmän ilmaisunsa viestiketjussa Information regarding crowdfunding tablet?

On erinomainen asia, että Jolla Oy kertoo edistymisestä omalla blogillaan. TJC:n (together.jolla.com) viesteistä päätellen tiedotteita olisi yhteisön mielestä saanut tulla paljon useammin. Toivon asian olevan näin jatkossa.

Omalta kohdaltani voin todeta pärjääväni vielä jonkin aikaa ilman tablettia. En ole kovasti pahoilla mielin mahdollisesta lisäviiveestä. Itselleni tässä koko projektissa on tärkeintä ollut mahdollisuus tukea Jolla Oy:n tekemisen tapaa ja yrityskulttuuria.

Lisää kuvia ja tekstiä, kiitos

Lopuksi ohjeistan Jolla Oy:tä enemmän kertomaan yrityksen tekemisistä kuvin ja sanoin. Sitä kautta pääsisimme paremmin mukaan vilkaisemaan tekemisen arkea. Tällä hetkellä eniten kiinnostaisi tietää, miltä tabletin käyttöliittymä näyttää nyt, mitä askareita sen suhteen on parhaillaan käynnissä, ja keitä ovat tekijät.

Erilaisia tilanne- ja tunnelmakuvia voisi olla saatavilla yhtiön kotisivujen pressiosastolta blogikirjoitelmiin sopivassa muodossa. Sellainen varmasti olisi omiaan lisäämään kiinnostusta kirjoittaa yrityksestä, sen tuotteista ja henkilöistä.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset