Jolla – Tablet pian paketissa!

Jolla Oy on virallisella blogillansa tänään jakanut peräti erinomaisia uutisia. Kirjoitus Jolla Tablet Sales Box and Accessories Update nimittäin kertoo tabletin myyntipakkauksen olevan suunniteltu ja valmis.

Kuvassa alla näkyy tämä todella tyylikäs paketti. Yksityiskohdissa on paljon samaa kuin Jollan kännykän toimitusboksissa. Eikä laite häviä ulkoasussa pakkaukselle yhtään! Olenpa jälleen ylpeä ja iloinen, kun olen tähän ollut tilaisuudessa vaatimattomalla kontribuutiollani osallistua.

Jolla Tabletin myyntipakkaus

Jolla Tabletin myyntipakkaus

Höh, laturi puuttuu…

Tiedoksenne, että myyntipakkaus sisältää laitteen lataamisessa tarpeellisen USB-kaapelin, mutta ei itse laturia. Hätä ei ole tämän näköinen, mikäli satut omistamaan jonkin toisen laitteen, vaikkapa Jollan kännykän, jossa kyseinen hyödyke tuli mukana. Mutta jollei hallustasi laturia löydy ja olet Jolla Tabletin tilannut, on laturi syytä hankkia hyvissä ajoin, ettei taulutietokoneen saapuessa asiasta aiheudu tarpeetonta mielipahaa.

Jolla Oy:n Sami Maala kirjoittaa laturin puuttumisen tekevän tabletista hieman vihreämmän eetillisessä mielessä ja auttavan pitämään paketin hoikkana. Nämä ovat toki kelpoisia selityksiä, mutta jos niitä latureita nyt kuitenkaan ei varsinaisesti pyöri jaloissa, niin yllätys on varmasti ikävä.

Kyllä nyt jänskättää!

Jollan blogilla on kuvia myös tarvikkeista, joista osan olenkin jo IndieGoGo -kampanjan kautta tilannut. Mikä parasta, myös näissä lisukkeissa on joku aito ajatus takana. Jollan oma putiikki ei vielä Tablettia tai sen lisävarusteita tarjoa, mutta oletettavasti ne pian löytyvät sieltä.

Laturi tai ei, uudet kuvat lataavat tunnelman jälleen huippuunsa. Oletettavasti muutaman viikon sisällä tämä ihanuus saapuu käyttäjille ja sittenpä on vähäksi aikaa tekemistä. Maailman ensimmäinen Sailfish -tabletti, ja joukkorahoitettu sellainen.

Melkoista unelmafantasiaa tämäkin…

Loudness – Dream Fantasy

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset