Solu – Exclusive Solu keyboard

Kotimainen Solu Machines on tänään ystävällisesti lähettänyt KickStarterin kautta sähköpostia, jonka mukaan heidän tulevan Solu -tietokoneensa kylkeen on mahdollista tilata aivan erityisen tyylikäs näppäimistö. Kirjoitin Solusta aiemmin otsikolla Solu – Solu Social Computer.

Kertauksena mainittakoon, että Solu on tilattavissa KickStarter -joukkorahoituspalvelussa, josta löytyvät myös Solun tarkemmat tiedot. Toimitusajaksi arvioidaan toukokuuta 2016. Solu on tätä kirjoitettaessa lähestymässä keräystavoitetta ja mitä ilmeisimmin tulee sen saavuttamaan.

Solu Exclusive näppäimistö

Solu tehokäytössä

Kuvassa yllä on tämä mullistava tietokone tehokäytössä. Huomioitakoon, että käyttäjän oikean käden alla näkyvä laite on nimenomaan Solu -tietokone, joka ulkoiseen näyttöön yhdistettynä toimii kätevästi kosketukseen perustuvana ohjaimena.

Kuvissa näkyvä näppäimistö ei välttämättä ole juuri se, jonka KickStarterissa Solun tukijaksi ilmoittautuva voi tilata, Solu Machines nimittäin lupaa myöhemmin kysellä minkä mallinen ja mistä puusta valmistettu tämä lisälaite tulee olemaan:

A number of different layouts and types of wood will be available. After this campaign closes we will send a survey so you can select your choice of layout and wood.

Solu Exclusive näppäimistö

Solu Exclusive näppäimistö

Jos olet jo tilannut Solu -tietokoneen, eli olet KickStarterissa ilmoittautunut tämän projektin tukijaksi, voit kirjautua uudelleen KickStarteriin ja toiminnolla Manage vaihtaa kohteen.

Itse hyvin yksinkertaisesti vaihdoin valinnan KICKSTARTRER SOLU valinnaksi KICKSTARTRER SOLU + EXCLUSIVE KEYBOARD ja vahvistin valinnan. Jo hetken päästä tuli sähköpostiini vahvistusviesti ”Your pledge has been successfully changed from €369.00 to €509.00.”, jossa loppusumma koostuu valitusta tuotteesta 489€ ja toimituskuluista 20€.

KickStarter - Manage

KickStarter – Manage

Muistettakoon, että ”tilaaminen” KickStarterin ja IndieGoGon tapaisissa joukkorahoitusta tarjoavissa palveluissa ei ole tilaamista sanan perinteisessä merkityksessä. Esimerkiksi KickStarter jättää tällaisen varauman:

Kickstarter is not a store. It’s a way to bring creative projects to life.

Kickstarter does not guarantee projects or investigate a creator’s ability to complete their project. It is the responsibility of the project creator to complete their project as promised, and the claims of this project are theirs alone.

Tässä projektissa raha lähtee tililtä vain keräystavoitteen täyttyessä. Itse en ole maksanut vielä yhtään mitään. Kun tavoite toivoakseni täyttyy, minä KickStarterin termein tuen Solua yllä mainitulla summalla. Ja mikäli kaikki menee kuten on aiottu, saan valitsemani palkinnon (eli Solun ja hienon näppäimistön) joskus ensi vuoden puolella.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset