Jolla – tabletin takaisinmaksu

Maaliskuun alussa Jolla Oy kertoi virallisella blogillaan, että suurin osa Jollan taulutietokonetta IndieGoGossa rahoittaneista tukijoista jää ilman tablettia. Rahoista luvattiin palauttaa ensimmäisessä vaiheessa puolet ja myöhemmin mahdollisesti loput.

Tänään otsikolla Jolla Tablet: refund instructions / ohjeet takaisinmaksulle kertoo Juhani Lassila rahojen palautuksen vihdoin alkavan suuremmassa mittakaavassa. Sain tänään asiasta myös sähköpostia, jossa on samat ohjeet ja linkki työkaluun, jossa asia hoidetaan.

Jolla Tablet

Jolla Tablet

Työkalu tarvitsee neljä tai viisi tietoa:

  1. Kannatusmaksusähköposti, jota käytit tehdessäsi kannatusmaksuasi tablettikampanjassa IndieGoGon nettisivulla
  2. Yksi kannatusmaksutunnus (Pledge ID)
  3. Valinta haluatko saada rahasi takaisin, vaiko tukea Jollaa
  4. Mahdollinen uusi sähköpostiosoite, jos muuttunut, tai ei enää voimassa
  5. PayPal-tilin sähköposti

Huom! Yksityiskohtaiset ohjeet askel askeleelta ja kuvien kera löytyvät Jollan asiakaspalvelusivulta: Ohjeet Tablet rahojen palautuksen saamiseksi. Samalla sivulla on myös ohje PayPal-tilin perustamiseksi, jos sellainen puuttuu.

Kun tarvittavat kaksi ensimmäistä tietoa on syötetty, tulee näkyville lista kaikista Jolla Tablet -projektiin liittyvistä kannatusmaksuista. Tarkista lista ja varmista, että kaikki maksusi löytyvät.

Huom! Muista vielä tarkistaa, onko valittuna rahat takaisin, vaiko lahjoitus:

Rahat takaisin tai lahjoitus

Rahat takaisin tai lahjoitus

Sitten kun kaikki tiedot on täytetty ja Lähetä -painiketta napsautettu, pitäisi annettuun osoitteeseen tulla vahvistussähköposti. Viestissä on linkki takaisin lomakkeelle, jos vaikka tietoja pitää vielä tarkistaa tai muuttaa.

Itse täytin lomakkeen hetki sitten, mikä tarkoittaa, etten saa Jolla Tablettia. Tämä ei tietenkään ole toivomani lopputulos pitkästä ja innostavasta projektista, mutta parempi kuin ei mitään. Aion joka tapauksessa jatkaa Jolla Oy:n ja Sailfish -käyttöjärjestelmän tukemista.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset