Eve – Pyramid Flipper

Suomalainen EVE-Tech Oy kehittää laitteita yhdessä kohderyhmänsä kanssa. Ensimmäinen taulutietokone EVE T1 tuli markkinoille 2015 ja herätti tuolloin runsaasti myönteistä huomiota.

Parhaillaan on käynnissä uuden laitteen suunnittelu. Projektin työnimi on Pyramid Flipper ja tavoitteena on kesään 2016 mennessä suunnitella yhteisöllisesti uusi tabletti, jonka käyttöjärjestelmänä on Windows 10.

Pyramid Flipper

Pyramid Flipper

Even yhteisön areena löytyy osoitteesta http://eve.community. Pääsy mukaan suunnittelemaan uutta tablettia vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen. Joitakin tuloksia esitellään Eve blogilla, hyvänä esimerkkinä laitteen kameraäänestyksen tulokset.

Olen itse erittäin kiinnostunut tästä projektista ja rekisteröidyin mukaan. En kerennyt  ensimmäisiin vaiheisiin, mutta olin jo mukana kun Eve kysyi yhteisöltä mielipiteitä muutamasta erittäin pitkälle viedystä konseptista. Saimme katseltavaksemme erittäin tyylikkäitä ja yksityiskohtaisia kuvia, joiden perusteella asettelimme ehdotukset järjestykseen.

Eve - yhdessä parempaa

Eve – yhdessä parempaa

Pidän Even tavasta järjestää vapaan kommentoinnin ja keskustelun lisäksi myös selkeitä äänestyksiä. Viimeksi äänestimme aiheista UBUNTU: For Pyramid Flipper? ja BATTERY LIFE: Where are you willing to make possible sacrifices? Äänestysvaihtoehdot olivat riittävän konkreettiset ja ymmärrettävät.

Pyramid Flipperistä kertoo lisätietoa Mobiili.fi Erno Konttisen kirjoituksessa ”Lippulaivojen tappaja” saapuu kesällä – Eve-Techin projekti edistyy.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset