Solu – toimitukset kesällä 2016?

Kotimainen Solu Machines julkaisi vallankumouksellisen Solu Social Computer -tietokoneensa 15.10.2015 ja käynnisti KickStarterissa joukkorahoituskampanjan. Keräystavoite saavutettiin nopeasti jo marraskuussa ja tuolloin toimitusaikatauluksi arvioitiin toukokuuta 2016.

Vuoden 2016 alussa Solu kertoi laitetta koskevista muutoksista, jotka aiheuttivat pienen viiveen laitteen aikataulussa. Eilen tuli uusi kampanjapäivitys otsikolla Marching Towards Assembly, jonka mukaan kehittäjille tarkoitettujen laitteiden kokoonpano pyritään aloittamaan 19.04.2016 ja toimitukset pian sen jälkeen.

Solu Social Computer

Solu Social Computer

Kun kehittäjät ovat saaneet omat laitteensa, on tarkoitus kesän aikana toimittaa Solu meille ennakkotilaajille. Tässä onkin nyt pieni mutka matkassa… Solu ilmoittaa, ettei näyttökomponentin saatavuus ole vielä varmistunut:

For the summer units we have recently been working hard to find screens in the right volumes, as our screen provider is currently unsure about being able to deliver in the needed quantities. This was a surprise to us, and as you might imagine, square screens are not common… We will let you know more once we can confirm anything.

Minulla ei mikään merkittävä asia jää mahdollisen viivästymisen takia tekemättä, mutta haluaisin toki niin pian kuin mahdollista päästä kokeilemaan Solu -tietokonetta. Kyseessä kun on uudentyyppinen tietokone innovatiivisella käyttöjärjestelmällä.

A New Type of Computer

A New Type of Computer

Tiedoksenne, että Solun joukkorahoitukseen voi vielä osallistua IndieGoGo:ssa, jossa on tarjolla normaalin laitetilauksen lisäksi myös kuukausimaksuun perustuva tilaus hintaan 35$ kuukaudessa.

Ja vielä muistutuksena, että joukkorahoituksen tilaus ei ole tilaus perinteisessä mielessä, vaan kyseessä on tuki jollekin projektille. Kuten IndieGoGo ilmoittaa: By clicking ’Submit Payment’, you acknowledge you are contributing to a work-in-progress and not making a direct purchase.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset