Jolla – Taalojärvi 2.0.1.11 kaikille

Sailfishin versio Taalojärvi 2.0.1.11 tuli tänään kaikkien saataville. Kuvaukset löytyvät TJC:ltä yleisemmin [release notes] 2.0.1/Taalojärvi [Release] ja yksityiskohtaisemmin [changelog] 2.0.1/Taalojärvi.

Jollan virallinen blogi kertoo päivityksestä otsikolla Sailfish OS update Taalojärvi available now!

Taalojärvi

Taalojärvi

Taalojärven versiohistoria on nyt seuraava, eli maailmalle on saatettu kaksi varhaisjakeluversiota, joista viimeisin myös kaikille:

  • 2016-01-19: 2.0.1.7 Early access release
  • 2016-04-28: 2.0.1.11 Early access update to address critical incoming call issue and to provide latest security updates
  • 2016-05-09: 2.0.1.11 Roll-out to all users.

Kirjoitin Taalojärven uusista ominaisuuksista otsikolla Jolla – Taalojärvi. Merkittävimpänä uutena ominaisuutena päivitys sisältää mahdollisuuden jakaa mediasisältöä Dropbox- ja OneDrive-pilvipalveluihin.

Tulkoon tässä esitellyksi eräs uudistus, josta en aiemmassa kirjoituksessani maininnut. Nimittäin Tapahtumien vetovalikkoon, joka avaa joukon katkaisijoita, oikopolkuja ja toimintoja, on lisätty kiinteä oikopolku Tapahtumien Asetuksiin (yhdistelmäkuvassa alla toisen osakuvan alimmainen kuvake ennen säätä).

Taalojärvi - Tapahtumat

Taalojärvi – Tapahtumat

Pieniä muutoksia näkyy tulleen myös teksteihin verrattuna Saimaa -päivitykseen (Tapahtumat on nyt Tapahtumanäkymä).

Jolla purjehduskunnossa

Aiemmin toukokuun alussa Jolla julkaisi tiedotteen Jollalle uutta rahoitusta Sailfish OS -kehitykseen ja lisensointiliiketoimintaan, jonka keskeinen sisältö on seuraava:

Sailfish OS -käyttöjärjestelmää ja mobiililaitteita kehittävä Jolla Oy ilmoitti tänään, että se on varmistanut uutta rahoitusta toimintojensa jatkamiseen. Jolla on myös sopinut vapaaehtoisesta velkajärjestelyistä suurimpien velkojiensa kanssa ja perunut velkasaneeraushakemuksensa. Jolla myös rekrytoi uusia ohjelmistokehittäjiä tuotekehityksen vauhdittamiseen nykyisissä ja tulevissa projekteissa.

Tulevaisuus siis näyttää jälleen hieman valoisammalta. Lähiviikoille lupaillaan myös jonkinlaista yllätystä, joka liittyy Sailfish OS -yhteisöön, eli oletettavasti ei koske meitä tavallisia käyttäjiä.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset