Jolla – Jolla C, toinenkin erä loppu

Jolla Oy julkisti  26.5.2016 yhteisöllisen laiteohjelman, johon liittyneistä ensimmäiset tuhat saavat itselleen uuden kehittäjäpuhelimen Jolla C hintaan 169 EUR. Laite on tarkoitus toimittaa heinäkuussa. Koko erä myytiin nopeasti loppuun.

Tänään tuli myyntiin uusi muutaman sadan kappaleen erä, joka Jolla Oy:n virallisen blogin mukaan myytiin loppuun vain 15 minuutissa! Uutinen löytyy otsikolla Sailfish Community Device Program and Jolla C second batch.

Jolla C

Jolla C

Ei ole tiedossani, josko uusia eriä on tulossa. Ensimmäisen erän jälkeen Jollan kotisivuilla osoitteessa http://jolla.com/ oli asiasta kiinnostuneiden mahdollista jättää sähköpostiosoitteensa ja näin tehneet saivat nyt tähän pieneen erään etusijan.

Nyt sivulla lukee vain, että ”The Sailfish Community Device Program is fully booked. Thanks for joining!”. Tämä ilmeisesti tarkoittaa, ettei uutta erää ole tulossa. Kannattaa kuitenkin seurata tilannetta.

Mahtoiko juna mennä jo? Joka tapauksessa, toiveita vielä yhdestä erästä voi esittää yhteisösivustolla together.jolla.com, esimerkiksi sivulla Jolla C – campaign to add more users – who’s interested?

Lisää Jolla C -kännyköitä!

Lisää Jolla C -kännyköitä!

Muistin virkistämiseksi: jonkin ehdotuksen kannattaminen Jollan yhteisösivulla on niinkin helppoa kuin kannatusmittarin ylöspäin osoittavan nuolen napsauttaminen (kuvassa yllä siis luvun 57 yläpuolella näkyvä vihreä nuoli). Edellyttää sivustolle kirjautumista. Ehdotuksia on mahdollista myös kommentoida niin halutessaan.

[Kirjoitusta on muokattu 16.06.2016] Jolla Oy ilmoitti tänään Twitter-tilillään, ettei yritys ainakaan tällä hetkellä ole aikeissa tarjota myyntiin lisää tuotetta SAILFISH COMMUNITY DEVICE PROGRAM, jonka mukana Jolla C tulee:  ”Thank you for being behind us and supporting us! Unfortunately there currently are no plans for an additional batch.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset