Jolla – International Sailfish Community Event

Jouduin valitettavasti kieltäytymään kutsusta saapua ensimmäiseen Sailfish -yhteisötapahtumaan tänään Suomen Helsingissä. Kuulumisia tapahtumasta lennättää ensimmäisten joukossa digitoday Henrik Kärkkäisen kirjoittamana otsikolla Jolla kertoi suurista suunnitelmistaan: ”Hyvin varma olo tästä”.

International Sailfish Community Event

International Sailfish Community Event

Digitodayn uutisessa Jolla Oy:n Sami Pienimäki uhkuu toiveikkuutta ja kertoo kumppanuuksiin liittyviä julkistuksia olevan tulossa pian lisää. Pienimäki myös paljastaa asioiden internetin (esineiden ja asioiden internet, Internet of Things, IoT, teollinen internet, jne.) olevan esillä yhteisön toiminnassa, mutta tästä ei ole tarkempaa tietoa.

Tilaisuudessa sai upouuden Jolla C -kännykän pieni joukko yhteisölliseen laiteohjelmaan liittyneitä, kertoo Jolla Oy Twitter-tilillään. Pakkaus näyttää todella tyylikkäältä.

Jolla C:t ojennuksessa!

Jolla C:t ojennuksessa!

Päällimmäiseksi tämän päivän tapahtumista jää helpotus siitä, että Jolla Oy on jälleen saanut tehtyä uuden kuluttajia kiinnostavan tuotteen. Pidemmällä tähtäimellä kenties merkittävin asia on Jollan ja Sailfishin yhteisön säilyminen vahvana kaiken kohun keskellä.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset