Microsoft – 950 herätys kaksoisnapautuksella

Microsoft on kaikessa hiljaisuudessa päivittänyt malleihin Lumia 950 ja 950 XL kännykän herättämisen kaksoisnapautuksella. Aiemmin Microsoft kyseli käyttäjien kiinnostusta asiaan ja palautteen mukaisesti on nyt myös toimittu, mistä lämpöiset kiitokset!

Ominaisuus ei päivityksen myötä tule automaattisesti päälle, vaan se otetaan käyttöön Asetuksissa (katso yhdistelmäkuva alla). Asetuksista valitaan Lisäominaisuudet, josta edelleen Kosketus. Uusi asetus on Herätä puhelin, kun kaksoisnapautan näyttöä. Asetusten etusivulta kosketusasetuksiin pääset suoraan kirjoittamalla hakuruutuun alkua tekstistä ”kosketus” (katso yhdistelmäkuvan neljäs osakuva).

Asetukset - Kosketus

Asetukset – Kosketus

Tämä uusi, useista aiemmista Nokian malleista tuttu ominaisuus, on puhelimen käytettävyyden kannalta erittäin tärkeä. Omasta mielestäni kosketusnäytöllä ja kosketuskäyttöliittymällä varustetun kännykän tulee olla herätettävissä kosketuksen avulla.

Kännykän herättäminen lienee eräs käyttäjien useimmin suorittamista toiminnoista, joten sen on kaikki syy olla mahdollisimman hyvin toteutettu. Herättäminen kaksoisnapautuksella on erittäin luonteva tapa tämä toiminto tehdä. Olen vakuuttunut, että tämä päivitys nostaa merkittävästi mallien Lumia 950 ja 950 XL käyttäjien tyytyväisyyttä.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset