Eve – Eve V tarjolle viikon päästä

Suomalainen EVE-Tech Oy on tämän vuoden kuluessa suunnitellut innokkaan yhteisön tukemana uutta Windows 10 -hybriditietokonetta. Aivan tyhjästä yritys ei ponnista, tulihan ensimmäinen taulutietokone EVE T1 markkinoille vuonna 2015.

Uuden laitteen työnimi oli Pyramid Flipper, mutta se tulee nimellä EVE V tarjolle IndieGoGo -joukkorahoituspalvelussa viikon päästä 21.11.2016. Erä on viimeisimpien tietojen mukaan vain 500 kpl, joka saattaa mennä nopeastikin.

EVE V

EVE V

EVE V:n ominaisuudet on jo lyöty lukkoon ja ne löytyvät EVE:n yhteisön sivuilta otsikolla Eve V Final Hardware Specifications. Specsit ovat todella hyvät, joten hinta oletettavasti asettuu useimpien ostajakandidaattien kipurajan tuntumaan edullisimmallakin kokoonpanolla ja reilusti yli suoritustehoisimmista osista koottuna.

Ja vielä muistutuksena, että joukkorahoituksen tilaus ei ole tilaus perinteisessä mielessä, vaan kyseessä on tuki jollekin projektille. Kuten IndieGoGo ilmoittaa: By clicking ’Submit Payment’, you acknowledge you are contributing to a work-in-progress and not making a direct purchase.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset