Luetuimmat 2016

Vuonna 2015 luetuimmat kirjoitukset plokillani käsittelivät Lumia -kännyköitä, mutta joukossa oli paljon myös Jollaa koskevia artikkeleita. Olen juuri saanut ”konehuoneen pojilta” pian loppuvaa vuotta koskevan yhteenvetotilaston silmäiltäväkseni, minkä johdosta kiitokseni.

Ensimmäinen yllätys – Lumia kiinnostaa entistäkin enemmän

Vuosi 2016 oli vaatimattomalla plokillani aiempaakin enemmän Lumian vuosi. Kymmenen kärjessä on enää yksi Jolla-kirjoitus. Tässä Top 10.

  1. Microsoft – Lumia 950 XL Navigointi
  2. Microsoft – Kartat ja navigointi
  3. Microsoft – Lumia 650 (kokeiltu)
  4. Microsoft – Lumia 550 (kokeiltu)
  5. Microsoft – Windows 10 Lumia 1520:lle
  6. Jolla – Taalojärvi
  7. Mozo – Back cover for Lumia 950 XL
  8. Microsoft – Lumia 950 XL (kokeiltu)
  9. Microsoft – Windows 10 IoT, sääasema
  10. Microsoft – Windows 10 IoT Core (kokeiltu)

Suosituin kirjoitus Microsoft – Lumia 950 XL Navigointi käsittelee Microsoftin uutta Kartat -sovellusta kännykässä Lumia 950 XL. Tämä artikkeli oli suosituin aivan ylivoimaisesti. Sitä luettiin lähes kaksi kertaa niin paljon kuin kakkoseksi sijoittunutta.

Lumia 650

Lumia 650

Toinen yllätys – Windows 10 IoT

En arvannut, että luetuimpien listalle nousisi peräti kaksi kirjoitusta, jotka käsittelevät Microsoft Windows 10 IoT -versiota Windows 10 IoT Core. Hankin kokeiltavakseni Adafruitin aloituspaketin Microsoft IoT Pack for Raspberry Pi 2, suoritin muutaman harjoitustyön ja kirjoitin niistä artikkelit.

Raspberry Pi 2 - sääasema

Raspberry Pi 2 – sääasema

Nämä IoT -kirjoitukseni olivat tavanomaista työläämmät, koska ne vaativat paljon perehtymistä asioihin, joita en normaalissa arkipäivässäni ole tehnyt. Siksi onkin mukava huomata, että niitä on luettu ahkerasti.

Kärjen takana

Aivan Top 10:n takana on kirjoituksia myös muista aiheista. Esimerkiksi nämä:

Intex Aqua Fish - paketin sisältö

Intex Aqua Fish – paketin sisältö

Mitä aiheita vuonna 2017?

Jatkan edelleen itseäni kiinnostavista aiheista. Jolla, Lumia, Solu, IoT, Sailfish, Windows 10. Erityisesti toivon pääseväni kirjoittamaan Microsoftin Surface -kännykästä (siis muutakin kuin huhuja).

Kommentointi- ja keskustelumahdollisuutta on kyselty toistuvasti. En aio niitä avata. Tietoja -sivulla kerrottuun osoitteeseen toki saa jatkossakin lähettää toiveita ja juttuvinkkejä.

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset