Jolla – uusi laite tulossa pian?

Suomalainen Jolla Oy julkaisi ensimmäisen matkapuhelimensa vuonna 2013, tätä kännykkää kutsutaan nykyään nimellä Jolla 1. Seuraavana vuonna oli vuorossa Jolla Tablet. Vuonna 2016 tuli myyntiin Jollan suunnittelema Intex Aqua Fish ja lähes sama laite yhteisölaitteena Jolla C.

Erityisesti Jolla C:n kohdalla kävi selväksi, että laitteita olisi mennyt kaupaksi huomattavasti tarjontaa suurempi määrä. Siksi ei olekaan ihme, että huhut uudesta kehittäjä-/yhteisölaitteesta ovat kiihtymässä.

Yhteisöpuhelin Jolla C

Yhteisöpuhelin Jolla C

together.jolla.com (TJC) on mukana näissä huhuissa mm. keskustelulla, joka on otsikoitu New community device soon. On toki syytä huomioida, ettei Jolla Oy ole vielä virallisesti TJC:llä vastannut yhteisön toiveisiin.

Omalla Twitter-tilillään Jolla Oy kuitenkin on viestittänyt erittäin lupaavasti, että tänä vuonna todellakin on lupa odottaa lisää yhteisölaitteita:

”We promised more community devices for this year, please stay tuned for our future announcements! Thank you for your support. <3”

Jää nähtäväksi, tarkoittaako tämä lisää yhteisölaitteita uusia laitemalleja, vaiko lisää jo aiemmin nähtyjä. On joka tapauksessa selvää, että aiemmin mainittujen TJC:n ja Twitterin lisäksi kannattaa seurata myös Jollan virallista blogia.

[Kirjoitusta on muokattu 05.02.2017] Eilen järjestetty Sailfish OS Open Source Collaboration Online Meeting ei tuonut varmuutta mahdollisen uuden laitteen tulosta, vaikka nimi Jolla C+ mainittiin. Tilaisuuden voi katsoa videolta YouTubesta. Keskustelua Jollan osallistumisesta MWC 2017 -messuille ja mahdollisesta laitejulkistuksesta käydään videolla n. minuutista 37 alkaen.

Uusi parempi versio vanhasta tämäkin:

Epidemia – Korolevstvo Slez

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä

Mainokset