Jolla – Oulanka 3.0.2.8 kaikille

Jolla Oy kertoi tänään virallisella blogillaan Sailfish-käyttöjärjestelmän version 3.0.2.8 Oulanka olevan nyt kaikkien saatavilla. Mariana Perezin blogikirjoitus löytyy otsikolla Sailfish OS Oulanka is now available. Uuden version sisältö on kuvattu TJC:llä yleisellä tasolla [release notes] 3.0.2 Oulanka ja tarkemmin [changelog] 3.0.2 Oulanka.

Alla näkyvässä yhdistelmäkuvassa näkyy Asetuksiin lisätty akun virransäästöä säätelevä säästötila-toiminto, joka laitetaan napsauttamalla päälle tai pois. Säästötilan kynnysarvoa on mahdollista säätää välillä Ei käytössä – 20 %. Säästötilan käyttöönotosta ja tilasta poistumisesta tulee käyttäjälle ilmoitus (kolmas ja neljäs osakuva).

Oulanka – Akku

Tässä päivityksessä on mukana verrattain vähän uusia ominaisuuksia ja varhaisjakeluun saapumisesta kestikin vain viikko päivityksen tuloon kaikille.

Oulangan päivityshistoria:

  • 2019-03-18 : 3.0.2.8 was released to Early Access subscribers (Jolla devices and Xperia X/XA2).
  • 2019-03-25 : 3.0.2.8 was released to all subscribers (Jolla devices, Xperia X/XA2, Gemini PDA) as an OTA update. Installable images for Xperia X, Xperia XA2 and Gemini PDA devices are available at https://shop.jolla.com/downloads/ .

Teidän nöyrin,

P.Tärkeä